Hlavní stránka Fotogalerie Plánované akce Jak se k nám připojit ? Kontakt
Kdo za tím stojí ?
Stáhněte si a vytiskněte náš zpěvník ve formátu word

Sdružení Blesk – akce č. 22
POHODOVÝ VÍKEND, TURISTIKA A SLAŇOVÁNÍ V SRBSKU

Srbsko je krásný kraj u Berounky v blízkosti Karlštejna. Jedeme si zde hlavně odpočinout a strávit pohodový víkend. V sobotu podnikneme výlet vlakem a pěšky do krápníkových Koněpruských jeskyní, chlouby Českého krasu. Zájemci a odvážlivci si mohou vyzkoušet slaňování (případně základy lezení) zabezpečené a jištěné našimi kamarády - zkušenými lezci. Bude se jednat opravdu jen o bezpečné základy, samozřejmě naprosto dobrovolné. Kdo potřebuje, může si klidně vzít s sebou učení. Víkend je určen i pro ty nejmenší, kteří s námi jezdí.

Termín a místo konání akce: sobota 8.5.-neděle 9.5., Srbsko a okolí Karlštejna

Sraz:
Sobota v 8.00 na Albertově 6 u Přírodovědecké fakulty UK (dvě zastávky tramvají od Karlova náměstí, zastávka Albertov).

Návrat:
Neděle kolem 18.00 tamtéž.

Ubytování:
V komfortní ubytovně v Srbsku, nedaleko Berounky. Dvou, tří a čtyřlůžkové pokojíky, pěkné sociální zařízení, kuchyňka, ohniště (venku).

Stravování:
Kdo už ochutnal naši zdravou, chutnou a vydatnou stravu, ví, že naši kuchaři patří k nejlepším (a přitom i přes nával pochvalných dopisů nejskromnějším). Ostatní máte šanci to poznat.

S sebou:
Teplé oblečení, pláštěnku, přezůvky, kartičku zdravotní pojišťovny (nebo kopii).

Přihlášení na akci:
Závazné přihlášení mohou provést rodiče telefonicky kdykoliv na tel: 777 624 456 (Marian Rybář).

Cena akce: 590 Kč